Elrajtoltak a kezdők is!


2016.03. 06-án Budapesten az ”aTerem” Sportkomplexumban gyűltek össze a kick-boxosok,hogy megmérkőzzenek a 4Fight Kupa II. osztályú országos kick-box versenyen. A Nyergesújfalu SE 5 fővel vett részt a sporteseményen, ahová közel 200 nevezés érkezett.

Ez a versenysorozat a kezdőknek biztosít lehetőséget rutin szerzésre. Csapatunk legfiatalabb lány versenyzője, Szabó Kinga élete első versenyén remekül küzdve, egyből a dobogó legfelső fokára állhatott.

Legfiatalabb fiú versenyzőnk (még csak óvodás!!) Sághy Botond számára a fényesen csillogó ezüstérem jutott, csak úgy, mint eggyel nagyobb súlycsoportban testvérének, Csongornak is. Mindketten óriási tapsot kaptak és egyből közönség kedvenccé váltak.

Light-contactban a cadet II-es lányoknál Tóth Vanessza 42 kg-os súlycsoportban ezüstérmes lett, míg Geiger Zoé 55 kg-os súlycsoportban gyűjtötte be a bronzérmet. Mindketten szívvel-lélekkel küzdöttek, megérdemelten vehették át érmeiket. Hirsch Viktor és Szántó Sándor edzők elégedetten nyugtázták ezt a napot.